prejšnja slika
naslednja slika
 
 

Soglasje za obdelovanje osebnih podatkov in pravice obiskovalcev

S pošiljanjem sporočila preko direktne povezave na e-naslov in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Gracia d.o.o., kot upravljavec, osebne podatke, pridobljene pri pošiljanju sporočila preko direktnega e-naslova ali s pomočjo kontaktnega obrazca, zbira in obdeluje:

S pošiljanjem svojih podatkov in s tem s strinjanjem z navedenimi pogoji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da: S strinjanjem pogojev pri sklenitvi ali pošiljanju sporočila oz. gradiva potrjujem, da smo seznanjeni tudi s tem: E-poštna sporočila, naročila in informacije, pridobljene pred 28.5.2018, se shranjujejo z namenom dokazila o informiranju, naročilih ali nakupih za primer pravnega spora in se hranijo tako dolgo kot to veleva zakon. Podatkov, pridobljenih preko elektronske pošte prav tako ne uporabljamo za marketinške analize ali reklamne kampanje.

Kaj so piškotki?
Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki jih spletnemu brskalniku pošlje spletno mesto. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko obiščete spletno mesto.

Kako upravljati s piškotki?
V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate.

Odločitev, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi, je povsem vaša. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate, spreminjate oz. blokirate sprejem vseh piškotkov na internetu v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Za informacije o nastavitvah piškotkov obiščite spletno stran brskalnika, ki ga uporabljate.
Chrome | Firefox | Internet Explorer 9 | Internet Explorer 7 in 8 | Opera (stran v angleškem jeziku) | Safari (stran v angleškem jeziku)

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj?
Na spletni strani po potrebi uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Trenutno ne uporabljamo nobenih piškotkov.

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate s pričujočimi pogoji, zapisani na tej strani.GRACIA d.o.o. proizvodnja, trgovina, uvoz - izvoz (krajše: Gracia d.o.o.)
Postojnska cesta 13, 1381 Rakek

Podjetje 28. 2. 1992 vpisano v Okr. sodišče v Ljubljani, št. vl.: 1/15471/00
Osnovni kapital: 131.754,60 evr
ID za DDV: SI11157291 (smo davčni zavezanec), matična št.: 5566118

TRR: SI56 0202 5001 1302 059 (NLB d.d.) | SI56 1910 0001 0180 010 (DBS d.d.)

Gracia d.o.o., skladno z določbo 3. odstavka 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur. L. RS, št. 81/2015; ZiSRPS) svoje stranke obvešča, da za reševanje potrošniškega spora ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).

perfegt spletne strani