prejšnja slika
naslednja slika
 
 

Sanitarna oprema za vsak dom

Sodobna sanitarna oprema, imenovana tudi sanitarna keramika (ali pa kopalniška keramika) predstavlja pomembno funkcijo v vsaki kopalnici. Na prvem mestu je funkcionalnost, ne smemo pa zanemariti tudi estetske komponente. Ravno tako kot smo skrbno izbrali keramične ploščice, moramo skladno izbrati tudi kopalniško keramiko oziroma pohištvo. Sanitarna oprema - na primer umivalnik, bide, wc školjka, wc kotliček, pisoar, kad in tuš kabine ... so ključni elementi v vsaki kopalnici.

Za lažjo odločitev, kakšna sanitarna oprema bi vam najbolj odgovarjala, vas vabimo v naša salona, ki sta v bližini Ljubljane, kjer boste lahko v živo preverili našo bogato ponudbo sanitarne opreme. Za vas smo na ogled postavili celovito ponudbo sanitarne opreme, zato lahko v živo preverite, kakšen umivalnik, WC školjka, bide, WC kotliček ali pa morda pisoar bi kar najbolje ustrezal vaši kopalnici.

Sanitarna oprema, ki jo prodajamo (in tudi dostavimo), sodi med kakovostnejše izdelke na tržišču. Catalano se ponaša z več kot 50-letno tradicijo in ponuja resnično širok nabor kopalniško sanitarne opreme: WC školjka, bide, pisoar, straniščna deska, klasični umivanik, dvojni umivalnik, ovalni umivalnik, vgradni umivalnik, tuš sistem. Ponudbo kakovostne sanitarne opreme zaključuje obširna ponudba dodatkov za umivalnike in kotličke.

Izberite torej kakovostno sanitarno opremo! Naj bo vaš umivalnik, wc školjka, wc kotliček, bide, pisoar, tuš kabina ... skrbno izbran element, ki bo vaši kopalnici vdihnil edinstven pečat. Ne pozabite, sanitarna oprema ima pomembno v vlogo v vsaki kopalnici.

Ne prezrite tudi nadstandardne izbire vseh vrst ploščic. Sodobne keramične ploščice uglednih proizvajalcev so vselej na zalogi.GRACIA d.o.o. proizvodnja, trgovina, uvoz - izvoz (krajše: Gracia d.o.o.)
Postojnska cesta 13, 1381 Rakek

ID za DDV: SI11157291, matična št.: 5566118
TRR: SI56 0202 5001 1302 059 (NLB d.d.) | SI56 1910 0001 0180 010 (DBS d.d.)


perfegt spletne strani