prejšnja slika
naslednja slika
 
 

Zagotovite si zanesljivega partnerja!

V naših trgovinah vam ponujamo široko paleto izdelkov za zaključna dela v gradbeništvu. S tem vam prihranimo veliko časa,saj dobite ves potrebni material na enem mestu, to je v naših trgovinah . V desetih letih smo, kljub težkim začetkom, postali eno uspešnejših trgovskih podjetij v Sloveniji na področju trženja keramike in kopalniške opreme. Ves čas se trudimo konkurirati z odličnimi izdelki in primerljivimi cenami. Svoj razvoj gradimo s pomočjo mednarodno uveljavljenih dobaviteljev in z dolgotrajnim partnerstvom vseh svojih kupcev. Naše vodilo je hitro, učinkovito in kakovostno servisiranje, tako individualnih, kot tudi profesionalnih kupcev, ter korektno, dolgoročno sodelovanje s poslovnimi partnerji.

Naša vizija je postati najbolj znan ponudnik trženja keramike in kopalniške opreme pri potencialnih kupcih v Sloveniji. Z vami želimo ustvariti dolgoročen partnerski odnos, zadovoljiti vaše želje in preseči vaša pričakovanja. Zagotavljamo vam hitro odzivnost, široko ponudbo izdelkov za zaključna dela v gradbeništvu, dolgoletne izkušnje naših strokovnjakov, kakovostno ponudbo izdelkov svetovno znanih dobaviteljev. Že ves čas poudarjamo prenos znanja in izmenjavo izkušenj tako z izvajalci del, kot s projektanti, arhitekti ter trgovskimi podjetji, ki tržijo njihovo ponudbo. Hkrati pa se s proizvajalci lahko pogovorite o možnih rešitvah težav, ki se najpogosteje pojavljajo pri izvedbah del. V svojih razstavno- prodajnih salonih se še posebej trudimo za vas.

S predstavitvijo ambientov, panojev, vzorcev, katalogov in profesionalnih prikazov se lahko seznanite s širino in raznolikostjo naše ponudbe. Poseben poudarek pa dajemo osebnemu pristopu, saj so vam strokovni nasveti naših prodajalcev vedno na voljo. Svoje izdelke nam v zastopstvo zaupajo največji svetovni proizvajalci! Našega razvoja ne gradimo na kvantiteti cenenih artiklov, ampak na strokovni ponudbi kvalitetnih izdelkov priznanih proizvajalcev ter velikem številu dobaviteljev. Trenutno vam nudimo izdelke priznanih proizvajalcev: keramične ploščice, kopalniška oprema, proizvodi za polaganje ploščic in orodja.

GRACIA d.o.o. proizvodnja, trgovina, uvoz - izvoz (krajše: Gracia d.o.o.)
Postojnska cesta 13, 1381 Rakek

Podjetje 28. 2. 1992 vpisano v Okr. sodišče v Ljubljani, št. vl.: 1/15471/00
Osnovni kapital: 131.754,60 evr
ID za DDV: SI11157291 (smo davčni zavezanec), matična št.: 5566118

TRR: SI56 0202 5001 1302 059 (NLB d.d.) | SI56 1910 0001 0180 010 (DBS d.d.)

Gracia d.o.o., skladno z določbo 3. odstavka 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur. L. RS, št. 81/2015; ZiSRPS) svoje stranke obvešča, da za reševanje potrošniškega spora ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).

perfegt spletne strani